panabubus Creative Commons License 2013.02.20 0 0 1793

Szia, bocsi hogy nem válaszoltam, de kiesett (hála a Zindekcnek) a "fekete dobozomból" minden, most sikerül újre felépíteni a látogatott topikokat.

 

Szóval: én csak azért kérdeztem, hogy az expo-szám stb., mert az a DSLR-nél szokásos hiszti. (Néha ott se megalapozott, de hát ez van)

Érdekes a hiba, amit leírtál, az enyém még (kop-kop) elkerülte, pedig kinn voltam vele a hidegben egyszer-kétszer most is.

 

Remélem, sikerült közben eladnod a gépet megközelítő áron annyiért, amennyit kértél.

Az enyém (pedig hasonló hirdetésen agyaltam már egyszer)  azt hiszem, hogy megmarad végül.

 

Ezt az élményt minden S100fs-fannal megosztanám, úgy kiverte a biztosítékot nálam a mai nap, hogy azt hiszem marad a gép...

A  közkedvelt Wesselényi utcai fotókereskedésben jártem ma. A tulajjal (ez nem a reklám helye, azért nem emlegetem) régóta ismeretségben cagyunk, rendes és korrekt üzletember, az is marad.

Viszont az általa is viccesen "digitális osztályvezető"-nek nevezett hölgy  (megkockáztatom) pimaszsága tényleg a plafonig  terjed néha...  Az hagyján, hogy néha egy-egy  (mint később kiderül) jobb darabot ha meglát az ember fia akkor elereszti a füle mellett a kérdést, mintha másnak tartogatná a cuccot, és úgy kell másik kollégájától elkérni...

De a FUJI téma, ami tényleg felbőszített:  DSLR-en jár az agyam, és gondoltam befektetem a gépet illetve az árát a projektbe, ha sikerülne. Ez ugyebár bizományos konstrukcióban nem igazán jó, mert vagy elviszik vagy nem, vagy ajánlgatják is minden érdeklődőnek vagy nem... Így maradt volna a kézpénzes ajánlat kérése. Nos, a drága hölgy: HÚSZEZER  forintra értékelte volna fel az újszerű állapotban lévő S100-ast, három akksival, minden tartozékával!!!   Kérdeztem tőle hogy az se zavarja hogy 3 db akksi az egy helyett, 4 GB-s kártya a náluk szokásos (persze eladáskor valahogy "lecsökkennek" a tár-kapacitások, valszeg csak én vagyok a hülye aki ekkorát adna a géppel, és az üveg alatti 4-8 GB-skártyák meg úgy eshettek az égből.. Természetesen pl. mobil-kereskedői ár FELETT jóval...)  Válasza: "a maga dolga tesz-e bele kártyát vagy nem.. Ha benne hagyja akkor gyorsabban elmegy esetleg"  Na szóval itt a vége...  Azért ekkora pofátlanságot külön kéne oktatni.  Ennek a topiknak a "lakói" valszeg ismerik a tipust:

tisztelettel kérdezném: tényleg csak ennyit érne?  :)

 

Nnna, kidühöngtem magam.

 

Előzmény: Pinguino90 (1792)