Repcés Creative Commons License 2013.02.19 0 0 82274

Nem feszít a keret semmit. A ráma tart. Tartja az ablaküveget és a tokszerkezet pedig a rámát az üveggel együtt. "Hátaztakurva", de logikus. A link alatt pedig amit küldtem tökéletesen látható, hogy mitől is szerkezet a tok. Így tehát küldenem nem kell semmit, mert a fejedet helyetted már nem használhatom. 

Tudtam hogy elő fogod venni a könyvelős kártyádat (éppen úgy mint a ahogyan azt a bizonytalan nemi beállítottságú ügyvéd úr is mindig teszi), de tudnod kell hogy a jövedelmet biztosító szakma és a kiterjedt érdeklődési kör az csak tifelétek fedi örökké egymást. Ez az az izé amitől én könyvelőként tudom, hogy a Norma Diamonnd Line 308-as legjobb szórásképet mutató magja 10,89* gramm a chey tac 408-nak pedig 27,15 g, pedig a számvitelnek sem a tartozik sem pedig a követel oldalához nem kötődik ez az adat. Igaz nekem a rönkhasító gatterről nem a rönkhasító baltagép jut elsőre az eszembe, mint Neked hanem az a 2 emelet magas keretes fűrész amellyel fürfát** gyártanak és ezzel összefüggésben hozzád hgasonló módon még homályos hülyeségbe sem kezdek holmi gyalkugépekről hablatyolva. ;)

Ennek a tulajdonságomnak mentén tudom azt is hogy a korszerű nyílászárók esetében 1,1 k-s üveghez elég a 68-as tok és rámamélység, de ha 3 rétegű üvegezést akarok akkor föl kell mennem 78-ra. Azt is tudom hogy a gerébtokos ablaknál ez 42-43 mm.

Az ablakok területén már ha nem haragszol nem villognék tovább. Remélem már lejött hogy ölég kiterjedt a tudásom.  A cukrászatban is nehéz engem holmi hülye diumával megvenni például a foundant-ot nem csak szemre tudom megkülönböztetni a marcipántól, hanem azt is tudom hogy mi az egyes a kettes és a hármas marcipán. Sőt! Csináltam is már ezek segítségével tortákat, pedig az sem a szakmám.

Te meg sokadszorra megint csak abba a hibába estél, amikor vitába szállsz velem, hogy belenézel az alsógatyádba és beírod az amit ott láttál. 

 

 

*a Norma honlapján csak 10,9 lesz ez az érték, de én tudom ahhoz képest a frankót is ;)

**hülyéknek: fűrészáru (deszka, palló, stb)

 

Előzmény: tcaoe (82270)