helloeverybody!
2013.02.18
|
|
0 0
441
|
Ki mondta, hogy nincs több hitelkártyám? Nekem is kettő van, CitiLife és Raiffeisen Oxigén, mert ezek számomra a legkifizetődőbbek, de a töredékébe se kerül éves szinten mint neked. A Raiffeisen Oxigen ugyanis az első évben ingyenes, de az lesz a második évben is, mert a 2. hónap után 5ezret fognak jóvá írni, ami fedezi a 2. éves díjat. Aztán majd meglátjuk, van-e még jobb, vagy fontos-e nekik, hogy maradjak. A Citibanknak mindenesetre fontos volt pár éve, mert az előző Citi Malév kártyám éves díját is jóvá írták minden évben teljesíthető feltételek mellett, miután az első ingyenes év után ott akartam őket hagyni. Ami pedig az októbertől meglévő CitiLife kártyát illeti, arra is lehúztam már tőlük egyszer 5ezret, s biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az első, mivel lehet velük egyezkedni. A Joker a mi vásárlásai szokásainknak nem megfelelő, mert az általuk kijelölt üzletekbe nem járunk napi rendszerességgel, de nyilván ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jó, nem is lehetne ilyet mondani, hiszen mindenkinek az a jó, ami leginkább a hasznáraválik pénzügyileg a vásárlásai során. A hitelkártya - bármilyen legyen is - nagyon hasznos, ha az ember értelmesen használja, csak annyit költ, amennyit vissza is tud határidőre fizetni, a pénzkiadó automatákat pedig elkerüli. |
Előzmény: Törölt nick (439)
|
|