ptundy Creative Commons License 2013.02.17 0 0 10723

Szia,

Olvasgattam a fórumot és láttam, hogy neked nagyon sok hozzászólásod, tapasztalatod van a témában ezért szeretném a segítésgedet kérni! Korábban már megírtam a barátom történetét de nem igazán kaptam javaslatokat és reménykedem benne, hogy Te tudsz egy-két okos ötlettel szolgálni...nagyon ránk férne!

 

Szóval:

Kb. 1 hónapja, hogy visszatértek a gerinc problémái, fájdalmai (bal láb zsibbadása, hát fájás). 2 éve műtötték meg gerincsérvvel (L4-L5 porckorongsérv). Jelenleg 2 szakvéleményt kaptunk, készült CT és MRI is melyeken az látszik, hogy a korábbi műtét helyén elég csúnya 12 mm-es hegesedés van, hogy kiújult e a sérv az nem látszik a hegtől plusz a korábbi műtét során a csigolyáit is meg kellett csonkítani mikor kivésték a sérvet.
Az egyik orvos rögtön a műtétet javasolta, de közben jött mindenféle statisztikával, hogy mennyi esélye van a bénulásra műtéttel vagy anélkül, szóval nem igazán biztatta meg, hogy sikeres lesz a dolog. A másik doki csak a legvégső esetben javasolja az újabb műtétet, ha bírja a fájdalmat akkor ne feküdjön kés alá. A gyógyszereket viszont már nem szedi mert nem bírja a gyomra és persze az nem is megoldás hosszú távon. 
Így legyen okos az ember...! 
Nem csoda ha fogalma sincs hogy mit csináljon! 

 

Légyszi ha tudsz segíts nekem!!!

Előzmény: similis (10720)