makosjanos Creative Commons License 2013.02.17 0 0 353

Kérlek, szánj egy kis időt erre a szövegre.

 

Egy olyan dolgot szeretnék bemutatni, amit rengeteg tévhit vesz körül. Ez a póker. Ez az a játék, amire sikerült temérdek hülyeséget ráragasztani. Ilyen például, hogy a póker az ördög bibliája, meg olyan, mint a drog, hogy függő leszel tőle. De a személyes kedvencem az, hogy a pókert pitbull képűek játsszák eldugott kis lyukakban kubai szivarral a szájukban. De mégsem ezek miatt nem játsszák sokan a pókert. Azért nem játsszák sokan, mert ki lett jelentve, hogy ez egy szerencsejáték. Szerencsére Amerikában több bíróságon is sikerült bebizonyítani, hogy hosszútávon teljes mértékben a játékos tudásán alapul.

Ezért én is saját elhivatottságomnak és célomnak érzem azt, hogy lemossam a temérdek mocskot a pókerről, amit a társadalom és a média sulykolt belénk. Továbbá, hogy minél több emberrel ismertessem meg a játékot és megtanítsam őket nyereségesen játszani. Szerencsére több oldal is létezik, amelyik rengeteg kiváló cikket, videót és egyéb oktató anyagot tartalmaz. A kedvenc oldalam ez, mert itt találhatóak a legjobb anyagok, továbbá adnak 10$ kezdőtőkét a kiválasztott terembe, ha nem akarsz befizetni. Megjegyzem, hogy, ha most kezded a pókert, nem fogsz egy hét alatt meggazdagodni. De ha elég kitartó vagy, szép kis summát összegyűjthetsz.

Fontos, hogy mivel szerencsejátéknak van minősítve a póker, ezért csak 18. életévüket betöltött személyek játszhatnak. Nem ajánlom, hogy bárki is kijátssza, mert ha sikerül is, úgy sem tudja kikérni a pénzt, mert kiutaláskor leellenőrzik az adatait.