kiskutyanagykutya Creative Commons License 2013.02.14 0 0 434027

Még nem tudtam visszaolvasni az elmúlt 2 nap történéseit, mert igen fel vagyok b@szódva, és nem tudom/tudjuk mit csináljunk?

A 10 éves unokámmal jár egy többszörösen visszabukott 14 éves cigánylány, aki terrorizálja az osztályt. Az egyik órán az unokám mellett ül, aki nem engedte meg neki, hogy róla másolja a feladatot. Erre a leány elkezdte ököllel ütni a vállát, és megfenyegette, hogy össze fogják verni a kiccsaláddal. Azóta a gyereket reggel kisérni, délután kisérni kell az iskolába.

Próbálkoztunk az osztályfőnöknél, igazgatónál, de állitólag nem tehetnek semmit .....oktatási törvényre meg hasonló marhaságra hivatkozva.

Kérdezem: mit keres egy 14 éves, igen megtermett - állitólag van már gyereke is - gyerek a 10 éves, tanulni akaró tanulók között?

Most ott tartanak a szülők, hogy először kollektive felkeresik az iskolát, ha ott nem jutnak dűlőre, önkormányzat, ha az se, akkor a Jobbik, hogy kisérgessék a gyerekeket, vagy próbálják meg leállitani ezt a gyereket a szüleivel, rokonságával együtt. Félek, hogy valami történni fog, a szünetben ugyanis nincs felügyelő pedagógus a környéken.