Ma sikerult megneznem vagy nyolcszor a videot... a vegen a regetezest nem mutattak nagyon reszleteiben, de nem hiszem, hogy gond lesz kitalalni, hogy hogyan.
A receptet leirtam - hat szotarazni kellett hozza, mert semmit nem beszelek franciaul.
Ez a egyik resze: negy korong, hazelnut dacquoise ... no mire ezt megtalaltam a kiejtes utan... :))
A ganachesal jo baratsagban vagyunk, az nem okoz gondot - de a chocolate decadence uj, meg nem csinaltam - nem hiszem, hogy gond lenne.
Aztan ott van egy mogyorokrem -ami egyszeruen a piritott es hamozott mogyoro finomra orolve cukorral... de folyos volt a videon... hogy ez mitol lesz? Van egy olasz neve, amit meg nem ertettem meg. Holnap - ha nem felejtem el - megkerdezem az olasz kolleganomet. Hatha...
Az osszeallitasa mar nagyobb odafigyelest igenyel majd - oruletes milyen precizen csinalta a cukrasz!
Szoval a retegek:
4 hazelnut dacquoise
1 ganache
4 chocolate decadence
2 hazelnut cream
a tetejere meg jon folyekony ganache...
Az oldalat meg daralt mogyoroval vonjak be.
Az egesz torta 15 cm atmeroju - es ha megveszem, 60 dollar, plusz szallitas :))...
Nem tiszta, hogy a negy chocolate decadence hogy van retegezve, mi van koztuk. Meg at kell neznem a videot egy parszor - a tobbi tiszta... azt hiszem :))