Karuna Creative Commons License 2013.02.10 -1 0 65

A karma asztrológia a mithológiára épül, információit onnan veszi és az ókori tanításokból.

A bolygók egy-egy mitológiai alakot képviselnek, működésük pedig hatással van az ember sorsára, mint pl. a Holdé (ciklusok, árapály stb), csak azok a planéták, melyek távolabb vannak sajátosan hatnak ránk.

Teljesen eltérő népek kultúrájában ugyanazok az elemek találhatók meg, ami biztosan nem véletlen.

Természetesen konkrét bizonyítékkal nem tudok szolgálni (mint ahogy te sem a te hitedre), mert ugye az egyméter hosszát is az ember alkotta meg, és ahhoz viszonyítunk mindent. De vajon az 1m az egy méter?

Eddig 6 dimenziót ismerünk, ill. tudunk róla hogy van, és létezik anélkül, hogy bizonyítani kellene.

Mivel látom, hogy szívesen kalandozol hited ellenére erre a területre, ha még nem olvastad volna, ajánlom neked Balogh Béla: A végső valóság c. könyvét, nagy port vert fel 2003 körül, azóta már az X-dik kiadását éri meg; ő bizonyítani is tudja azt, amit hisz.

Másfajta beszélgetésekre gondoltam, amikor folytattam a topikot, az, hogy én leszek vizsgáztatva, arra nem számítottam.

Így aztán én itt be is fejezem.

Mindenkinek köszönöm, aki hozzászólt.

Előzmény: babayi (64)