fargo Creative Commons License 2013.02.10 0 0 82210

"Nade a kamat is emelkedett. Benne volt a szerzodesben, hogy a bank emelheti a futamido alatt a kamatot?"

 

Mondom hogy csúsztatsz vagy tudatlan vagy :-D

A szerződésben az volt, hogy a bank a svájci jegybanki alapkamat plust 2%-on adja a hitelt. Különleges esetben módosíthatja ezt a 2%-ot. Amikor olyan helyzet áll elő, yadda-yadda...

Nomármost amikor a svájci jegybanki alapkamat 0,25%-ra csökkent, akkor nekem valahogy nem 2,25%-os kamattal kellett törlesztenem, hanem ha jól emlékszem 8% felett. Mert a picsába, a kamatperiódus végén valahogy mindig "olyan helyzet állt elő" hogy a folyamatosan csökkenő CHF kamatláb ellenére a bankoknak emelniük kellett a "kezelési költséget".

 

Ezt összevetve azzal hogy a hitelem nem is CHF alapú volt, továbbá hogy a bankok köztudottan manipulálták a kamatlábakat, továbbá hogy gyakorlatilag a 3 nagy hitelminősítő tehető felelőssé az egész lavináért, s még továbbá ismerve ezek összefonódásait, nekem mondhatni bizonyítottnak tűnik hogy a pénzügyi szervezetek bűnszervezetbe tömörültek és az egész fejlett világot megxopatva az évezred csalását követték el. De te csak védd őket és ostorozd azokat a szerencsétleneket akik az egészet kifizették és akiket soha senki nem fog kárpótolni. Nem csak a rengeteg jogtalanul lehúzott pénzért hanem a tönkrement családokért, lenullázott életekért. 

Előzmény: Törölt nick (82180)