Köszönöm, hogy válaszoltál. Tudom, hogy nehéz távgyógyítani, de csak ötletelek, sokaknak van tapasztalata ezekkel az autókkal, a gyakori hibák és a tippek is segíthetnek előrébb jutni. Pénzem meg nincs a feleslegesen kicserélt alkatrészekre így inkább magam (ketten) ellenőrizgetem amit tudok. De mondom, köszönöm, kiindulásnak én is hasonlóra gondoltam.
1.) Adagoló és porlasztók -csupán feltételezhetem - jók, bár az üzemanyagfogyasztás picit nőtt, de kábé azóta pestre is járok melózni vidék helyett. A kocsi nem füstöl - csak padlógázon kormol de azt is éjjel látom fényszóró fényénél - hidegben és melegben is pöccre indul. Azért megnézném ezeknek az állapotát persze, mivel/miként kell tesztelni? (haverom szervízben dolgozik és garázdálhatok nála néha)
2.) A váltó és legfőképpen a motortartó bakok nekem és több általam megkérdezett embernek is eszébe jutottak, főleg mert a remegés elég általános! Ellenőrizni azonban szintén nem tudom hogyan kéne egy motorkiszedés nélkül. Olaj mint olyan szemmel láthatóan nem folyik az alján, de franctudja. Egyéb tesztmódszer?
3.) A lendkeréken is agyaltam sokat, de bár eltettem a régit, de erőm nem volt még visszapróbálni bele ...
Előre is köszönöm a tippet!