850 T3 California Creative Commons License 2013.02.08 0 0 553

köszi a tippeket! lassan kikerekedik vmi a dolgokból. nem kötözködéképpen, hanem inkább adalékként: most néztem át néhány olasz fórumot, és azokon éppen a túlmelegedést említik tapasztalt motorosok, ami a kontrollámpa felvillanását, v éppen folyamatos világítását eredményezi. az okát a nem korrekt gyújtás, v szelephézag okozhatja. egyébként az én gépemhez (Nevada Club/Base 2002-03) olyan leírást találtam, ami Agip Super 4T SAE 15W/50 olajat ír elő, ami ásványi. ez érdekes, mert az ez előtti, és utáni modellekhez ugyanezt írja Racing változatban, ami szinti. a motorok pedig ugyanazok, szerintem. szal nem tudom, van-e jelentősége, h szinti, v ásványi? olajakat egyébként nem kevertem, azaz a mostani olajcserekor természetesen 1 félét töltöttem bele.

konklúzió: asszem először bekukkantok a karterba, körülnézek, nyomásszabályzó, miegyéb, aztán meglátom, merre tovább.

még 1 észrevétel: mostanában indításkor azonnal elég furcsa, égett szagot érzek a kipuffogóból, mintha valóban nem lenne rendben az égés a hengerben.

Előzmény: Guzzista (552)