Nem tudom, hogyan érted azt, hogy az "egyetemlegeshez" viszonyítani a jó eredményt.
Szerintem a Földön, ahol az ember él ott mindenütt a jó eredmény az egyértelmű. Ugyanígy a rossz is.
Az emberek tevékenysége az, ami külön választja egymástól őket, az indittatásuk, és a céljaik.
Szólj rám, ha rosszúl értelmeztem az írásodat.
Az emberek egy rétege tudatos, pontosan tudja, hogy miért inkarnálódott. A nagyon tiszta, tanító lelkek csak ritkán inkarnálódnak testben. Ők az a kevés, akikről sugárzik a tudás és a szeretet, életük példa lehet számunkra, olyan fontos feladattal érkeztek.
A másik csoportot annyira elvarázsolja a földi lét, az anyagi javak hajszolása, hogy senkire nincsenek tekintettel csak arra, hogy megszerezzenek mindent, mert azt hiszik, hogy attól válnak boldoggá. Önpusztítók, állandó stimulációval élnek, és már rég elfelejtették, miért jötttek közénk.-
A lehetőséget nem megteremtemtik, hanem az élettől várják, és elveszik- és mégis boldogtalanok.
Aztán vannak, akik szentnek és szuper tehetségesnek hiszik magukat. Gondolják, ők csalhatatlanok, senkinek nem hisznek, mennek a saját fejük után.
Ha eltévednek egy asztrológushoz, akkor a pozitív dolgokat "pipálják", a negatívat elutasítjánk, mondván: "ez nem én vagyok"...
Aztán kiderül róluk, hogy a világ legönzőbb emberei, a legkisebb áldozatot sem hoznák meg másokért. Képtelenek önzetlenül adni, vagy lemondani valamiről másokért.
Kritikát nem tűrnek, ellentmondani nekik nem lehet, belekényszerítik gyermekeiket olyan helyzetekbe, ahol nem veszik figyelembe képességeiket, vágyaikat.
Néha látom a horoszkópjukból, hogy lenne valóban tehetségük sok mindenhez, de ők semmit nem tesznek a megvalósításuk érdekében.
Aztán vagyunk mi - remélem akik velem tartanak ezen az érdekes titkokat rejtő úton ilyenek, legalább részben - akik tudjuk, hogy tervvel jöttünk ide a Földre, és azt is hogy tetteinknek következménye van, szeretnénk birtokába jutni annak a tudásnak, amit előző életeinkben már megszereztünk, hogy segíthessen minket a további utunkon.
Mi vagyunk azok, akiknek kétségeik vannak, akik bizakodnak, és nyitottak a fejlődés lehetőségeire......