:-)
nem annyira elvetemült, én is átépítettem a hátulját Lci-re, mert sokkal jobban tetszett, mint a sima. Meg lehet nézni régebbi hozzászólásokat a témában. Az enyém nem volt sérült, nem azért alakítottam át.
Kell hozzá egy praktikusan színazonos bontott ajtó, kölső lámpa és a Maszi segítsége a programozásban a ledek miatt. Kb. két óra munka a csere és akár te is megcsinálod. Nagyságrendileg egy 50-esben megáll, mivel a régi alkatrészek eladhatók.
Performance lökhárítót viszont szerintem nem kapsz olcsón, a dob még lehet bontott.
Az elejébe én nem vágtam bele, szerintem az már vitte volna a lámpamodult is magával, és az eleje a régin sem annyira csúnya/más, mint a hátsó lámpa.
Ha tetszik a kocsi, el kell menni, körbemérni, lekérdezni VIN alapján. Km szerintem izmosan lehet benne, de a képek alapján a srác nem sajnálta a pénzt a kocsira költeni, az M5 felni felgumizva is elég húzós. Az i-drive vezérlő beszögelése miatt lehet, hogy egy váltóboxot is kellett vennie. Valamint, ilyen felszereltségű E91-et ritkán látni.
E90-ben létezett maszirozós ülés?