BY-75-98 Creative Commons License 2013.02.06 0 0 45

Mivel a munkakör vállalásával ez is benne van a dolgokban, így nem, s én 3 műszakban dolgozom!

 

De, idáig a 0:06 , 0:26-os odaéréseknél, még volt kicsi sansz az utolsónak beálló kollégának is hogy esetleg .......

Aztán mivel mindíg elment a busz korábban, és ezt szóvá tettük, hogy legalább az utsó két érkezését tartsa hogy elérhessék a kollégák egyből jött a válasz, de aki írta annak nem adunk a véleményére.  ( pl: itt a fórumon is ,hogy majd a kémvonattal lemennek a Sz.K térre, csakhogy a kém nem mindíg mehet lefelé, mert olykor van karbantartási munka )

De most hivatalossá tették azt az időt, amivel előbb volt ott a kocsi, ezáltal másként fogalmazva ami idáig korai érkezés volt, immáron szabályossá lett téve, de akkor hol volt az aki az ennek figyelésére ellenőrzésére jogosult lett volna??!! R-go igazunk volt, s csak kértünk nem jelentettünk dolgokat, kollégákat, csak kértünk!!

Na persze van 956-os is amit kis futással meg lehet csípni, tudjuk, Csak ami fura volt, hogy ha jól tudom, a 0:06 ( 0:03 ) as kocsi átszerel 960-ba a Sz. K téren miután leért + negyed óra várakozás után! Ez miért van így??? Most kapott odalent + 3 percet, de miért??  Na az ilyesmiket nem értem személyesen, de gondolom ez lényegtelen!

Előzmény: sezo17 (43)