cila10 Creative Commons License 2013.02.06 0 0 1940

Sajnálom,hogy nem érted meg amit írunk.Fiatal vagy és tapasztalatlan.Tele élet igenléssel,ami nagyon jó!De...

Itt kezdődnek a bajok,mert te azért fordultál ide tanácsért,mert érzed,hogy valami nem stimmel.Hidd el,hogy már korunknál fogva is megéltünk nagyon-nagyon sok mindent.

Az igaz szerelmet,a párunk megtalálását,anyós-após problémát,tragédiákat,örömöket,boldogságot,csodákat (mert vannak!).

Azt is tudom,mert már átéltem,hogy ha neked nem lenne kétséged a jövőtökkel kapcsolatban,akkor nem fordultál volna ide tanácsért.Vakon repűlnél a jövőtök felé,és semmi és senki véleménye nem érdekelne.

Amúgy a robbanás nem anyósodnál várható,ha nem a párodnál,és az életed mint egy kártyavár fog összeomlani.Hiszen 14 évig otthon élt,és minden alapot otthonról hozott.Ami nem biztos hogy baj,hiszen van tartása,erkölcsi értékrendje,képes a szeretetre és ragaszkodásra.A baj az,hogy te nem tudod elfogadni azt,amiből ő érkezett.

Az évek múlnak,a szerelem átalakul és ha nincs megértés,szeretet,elfogadás,tisztelet a másik iránt,akkor megette a fene az egészet.

Sok boldogságot kívánok neked az életben,de most is csak azt tudom mondani,hogy menekülj saját érdekedben.

Előzmény: Bubu89 (1925)