marky-511 Creative Commons License 2013.02.04 0 0 5851

DBvonatinfó

A DERKE menetrendi oldalán valóban 11A-ként van beírva a Kenézys járat, a DKV-nál csak csillaggal jelölték korábban is, mint ahogy a mostani változtatásban is.

Lehet, hogy csal az emlékezetem, de mintha valamelyik fórumozó írta is volna, hogy a 22:50-es 11A-ként indul, és ugyebár csak a Kenézy-ig közlekedik.

A 11Y tényleg reálisabb lenne az új viszonylatra, csak mivel a DKV idején már volt korábban 11Y, lehet, hogy ezért nem használják azt...

Nem hinném, hogy ez szempont. A 11-es útvonala is teljesen megváltozott.

LoLkA

Igen, egyrészt Y-t kellett volna kapni, de azért az is érdekes, hogy nem az IT-tól indul és nem megy a Segnerig.

Na igen. Az ITS-t még megértem, mert nem biztos, hogy akkortájt van műszakváltás; de a Segnerig nyugodtan közlekedhetne. Nekem is az jutott eszembe, hogy a telepig kell közlekedjen. Így érthető (?), hogy kimarad a Segner tér. Akár a telepig is megállhatna mindenhol, csak ahhoz hosszabb menetrendet kellett volna nyomtatni :)

atty707

Egyébként:

"A város által autóbusz-üzemeltetésre kiírt pályázatot – a Hajdú Volán ellenében – a DKV és a budapesti Inter Tan-Ker Zrt. által alakított Cívisbusz Konzorcium nyerte meg."

Na itt van a kutya elásva, csak már nem akartam folytatni a meddő vitát.

Előzmény: DBvonatinfó (5848)