hau'oli Creative Commons License 2013.02.03 0 0 896

Kedves Ramona!

 

ha visszaolvastál, akkor láthattad, hogy én az usa-ban élek és tavaly áprilisban 6hetet töltöttem a nagy-szigeten! nem titkolt vágyunk ott végleges tanyát verni és mivel ottlakó barátaink vannak, ezért még segítség is akad!:)

 

nem tudom milyen legendákat hallottál az amerikai letelepedésről, de legyen szó bármilyen furfangos cselszövész által kerekített papírokról, egy valamiben biztos lehetsz: egy szigeten ezt megvalósítani, még nehezebb, mint a nagy százazföldön!:)

 

hawaii 1959-óta az usa 50. tagállama, ezért a jogszabályok egyformák a mainland-ével.

soha nem fog neked olyan emberke élménybeszámolót tartani, aki csónakkal érkezett hawaiira és a nagy semmire ma már állampolgárként, azért jár ide fórumozni, hogy segítsen a hozzá hasonlókhoz.

az egésszel, azt akarom mondani, hogy ne légy már ennyire naiv és gondolkodj a legális lehetőségekben, én mondom neked, hogy még zöldkártyával is nagyon nehéz.

 

amúgy hawaii gyönyörű, kellemes és nyugodt, olyan embereknek való, akik szeretnének visszarepülni az időben legalább 50évet és vágynak egy egyszerűbb, de természetközelebbi életre!

hátrahagyva a fogyasztói társadalom előnyeit és hátrányait, dacolva a nehézségekkel, de élvezve a szabadságot és a függetlenséget a paradicsomban!:))

 

nagyon sok sikert kívánok nektek, egy olyan ember, aki azért tette a lábát amerikai földre, hogy egyszer tényleg hawaiin éljen! jó úton haladunk!:)))