Mr.C5 Creative Commons License 2013.01.31 0 0 9844

Házilag hogyan tudom kibontani az egr szelepet? Ha csak kormos akkor ki birom ganénzi. Neki essek hideg zsíroldóval. Esetleg valami rajz is jöhetna a kibontásáról. FAP szűrő ha koszos és nem törött akkor azt mivel lehet takarítani? Az új fap szűrő mennyibe fáj, munkadíjjal együtt? Ez a vizes megoldás mennyire hatásos vagy mennyire nem? Láttam, hogy sokan vízzel próbálják takarítani.

Van a melóba két féle mosó, egy ugynevezett kolb mosó, szűrőkről, forrasztó keretekről, mossuk le a ráragadt, ráégett folyasztószert, amolyan zsírtalanítós okosság, meg van egy ultrahangos cesztronos mosó, áramkörök mosására használjuk, nah ide nem merném betenni, viszont ilyen cesztron szert lehet tudnék takarítás céljából intézni.  De az első kolb mosóba simán be is férne a fap szűrő meg az egr is, mert az akkora mint eg telefonfülke fektetve.

Vagy van még ilyen mosogatásra szolgáló zsírtalanítós semleges szer a CF1 iszonyatosan jó. http://www.kolb-ct.com/en/detergents/additives-accessories/kolb-cf1.html Továbbá hozzáférhetek ezekhez a vegyszerekhez  "takarítani": Limonén, MEK (etil-metil-keton), izopropil alkohol ez takarításra is hibátlan. 

Előzmény: betg (9830)