perepunk Creative Commons License 2013.01.26 0 0 21

Remélem jó helyre intézem kérdésem, kérem aki tud segitsen. Van egy Asus PG191 monitorom, hibásan került hozzám sokáig csak a sarokba hevert, mert gépre kötve bekapcsolva csak fehér kép jelenik meg az egész monitoron, a boot képernyő is fehér, aztán mikor betöltödne a windows képernyő akkor egy pillanatra eltűnik a fehérség de természetesen újra fehér képőernyő vár a windows helyett.

 

Nos így raktam félre mondván nem müködik. Aztán szúrópróba szerűen megpróbáltam újra (letelt kb 2 hónap a beszerzés óta) és csodák csodájára elöször a képernyőt kettéosztva de bejött a kép, majd a monitor újra inditását követően teljesen müködöképessé vált. Örömittasan újongva használtam és ment is tökéletesen kb 2 hónapot, most újra fehér képernyő fogadott reggel bekapcsoláskor minden létező kábelt kicseréltem, (VGA, áramkábel) átdugtam a videokártyán másik helyre de semmi. Csak a fehérség újra..

 

Nem tudom miért indult el magától, és most miért romlott el, semmi irracionálisat nem csináltam, nem mozgattam, nem dugtam át időközben semmit.

 

Írtam egy monitor szerviznek, de csak a standart szöveget kaptam vigyem be stb...

 

Ha valakinek volt hasonló gondja akkor kérem segitsen mi lehet a baja, illetve mennyiért lehetne megjavitattni, milyen alaktrész szállt el?

 

(Most újra várakozó állásba vagyok hátha magától megjavul megint..... :D)