AUTOPETI Creative Commons License 2013.01.24 0 0 79207

Egy hete ezt írtam itt:

 

"A magyar postához hozzászólva csak annyi:

-Eddig minden Atlas-os modellem megérkezett, egyik doboza sem volt megnyomva, kibontva, széttépve. Mindet házhoz hozták.

 

Ez a jó oldala, illetve az hogy simán küldve is többnyire 1 nap alatt kézbesítik a küldeményeimet."

 

Visszavonok mindent, a magyar posta sajnos ugyanott tart mint az ország maga.

A Pragás Atlas küldeményem egyszerűen eltűnt. Már az furcsa volt, hogy nem hozták ki a csomagot, hanem először másfél év után csak papírt hagytak róla. A postán egy szarozó, ideges férfi kereste, miközben a többi csomagot úgy dobálta fel és le, hogy a címzettek helyében nem szeretnék lenni.

"Nem tudom mi történhetett vele"- mondta, én meg csak annyit válaszoltam hogy nagyon jól tudom mi lett vele de nem illik hangosan mondani.

 

Az a helyzet, hogy a magyar postán még mindíg egy ronggyá lapozott csíkos füzetbe írogatnak mindent, és nagyon nem mindegy hogy Erzsike kék pipával vagy Jucika piros X-szel jelöli be, ki mit vett át. 

Röhej. A múltkor pedig megkérdeztem mennyibe kerül majd elküldeni egy csomagot. Nem úgy van az hogy beüti a gépbe az adatokat és máris mondja. Á nem. Elő kell vennie az összes vonalkódot, ráragasztani egy próbadobozra, rátenni a mérlegre és utána megmondja. 5 perc. Vagy csak a postásnő volt ennyire okos.