Lacihw Creative Commons License 2013.01.23 0 0 78916

Na megírom milyen mélyen tisztelt kedves vásárlót fogtam ki az egynyócra.

Felhív hétfőn, vas érdekli mi a gáz vele, jön megnézni. Mondom neki, verda fasza, bal első lámpa és sárvédő cserés volt, többi gyári. Km tuti 200ezer? Mondom ja, megkapod a kinti gazda számát. Úgy is volt, lemásoltam neki a mobilés kinyomtatott hírdetést amiről vettem. Nézi, körbeméri, sárvédő 240 mikron. Mondja, ha nem lett volna sérülve akkor meg is venné. Gecc 100 mikron eltérés volt biztos rommátörték na mind1. Lealkudja, tetszik neki, másnap reggel 8kor találkozzunk, menjünk szerelőhöz, jóvan ok. Adok még mellé 4 új nyári gumit zsír alun+körbe új fékek. Örül.

Na felkelek 6kor mert falusi paraszt vagyok, megetetem a dögöket, zuhanyzok tűz be Deb-be 8ra. Kötekszik hogy csörög a lánc, mondom neki ott van a feszítő+lánc+tömítés a csomagtartóban hozzá, hívjunk fel bármilyen szervízt, leengedem az árából a javítást. Jó ok. Következő, honnan tudja hogy most cseréltem vezérlést? Há mondom elmegyünk szerelőhöz aki csinálta, meg ott van a kesztyűt.ba a munkalap.

Na szervíz, csápossal fel. Közli, hogy azt nem mondtam hogy világít a légzsáklámpa. Gecc tegnap probáltad akkor még nem volt baj, de ha zavar, szalagkábelt kicseréltetem. Na honnan tudja, hogy nem csak az égőt veszem ki a műszerből hogy ne világítson? Akkor belebaszom a madzagot a csomagtartóba oszt kicserélteted magadnak!!!!!!

Csáposon: Na kérdem látsz rozsdát. Nem lát. Rozsdamentes a vas teljesen. De a középső dob el van rohadva. Mondom 200e km-nél ez már ilyen. Nézzük tovább, teljesen új az egész futómű alatta! talpas meg minden szar. De leszarja, kötekszik, a szelepfedélnél kicsit folyik az olaj. Barátom ott van a csomagtartóba bontatlan tömítés készlet. 

Na visszamegyünk, várom perkáljon, mire közli, hogy még elmegy egy pd-t megnézni az ország másik végére............ 

Na ennyi a történet. Jól felbasztam magam, hazajöttem, oszt levettem a netről, engem még egy ilyen fel ne hívjon, inkább marad a jószag.

Az autó amúgy 1150000 volt, 2001es kombi,új fékek,vezérlés,futómű, +nyári gumik alun, új aksi, 203e km. 

A fogyasztásom is beállt vegyes 8ra (nem csípte az aviás benyát), jó lesz nekem. A sötéteknek való kocsik a sorban állnak 150e km-el kipucolva!

Bocs az offért de ezt ki kellett adnom magamból :)

 

Előzmény: Lacihw (78876)