ikrek18 Creative Commons License 2013.01.20 0 0 437

Már sokmindent kipróbáltam, mióta foglalkozom a látásom javításával.

Más dolgokkal is van tapasztalatom.

Ja igen, akartam is irni, hogy nem tudom a paleolit táplálkozás pl mit jelent a számodra.

Ha azt, hogy húst hússal eszel, akkor az nem biztos hogy jhó lesz a látásod szempontjából.

Minden, ami a májnak nem jó, az a szemnek sem jó.

Viszont ha azt jelenti, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt eszel, akkor jó lehet.

Ami fontos, az a zöld levelek (salátafélék, spenót, sóska, stb.) és a sötét szinű gyümölcsök, meg persze a sárga zöldségek, gyümölcsök.

Amikor több zöld levesles zöéldséget eszek, akkor azt észreveszem a látásomon is, szóval ezt se csak azért irtam, mert olvastam valahol, hanem tapasztalatból, nekem tényleg jó volt.

Gyerekkoromban kezdődött a rövidlátásom.

 

Azt hiszem, az is egy fontos dolog, hogy megértsed, hogy az ember nem gép.

Nem tudom, milyen mérnök vagy.

Az a lényeg, hogy az emberekkel végzett kísérletek során (akár gyógyszertesztelések, akár pl pszichológiai kísérletek során) nincs olyan, hogy valami 100 %-os eredményt hoz. Hamár 60-70 % -ban működik valami, akkor annak már mindenki nagyon örül.

Szóval az ember nem gép, nem úgy működik, hogy mindig mindenkinél adott körülmények közt ugyanaz történik.

Saját látásomon is látom. Mivel nem hordok szemüveget, jobban észreveszem, hogy mi jó és mi nem, mivel egyből észreveszem, hogy hogy látok.

Szóval van, hogy úgy ébredek reggel, hogy tökéletesen látok, van amikor meg tiszta homály. Szóval még egy embernél is jelnetős különbségek vannak. A hangulatod sem ugyanolyan minden nap. Egyik nap boldg vagy, ugrálsz örömödben, másik nap meg le vagy törve, vagy felbosszantanak, idegeskedsz, akármi, szóval hangulatod is mindig másmilyen, akkor a szemedtől miért várod el, hogy ugyanolyan legyen.

Inkább regge jobb általában, aztán egész nap ülök a gép előtt és ez nem tesz annyira jót.

Amikor meg szabadságon vagyok, akkor pl mindig jobb a látásom, nem ülök a gép előtt, sokat vagyok a szabadban, tetrmészetben, természetes fényviszonyok közt, ez sokat számit.

Egyszer mentem vizsgázni, megfigyeltem, hogy előtte pocsék volt a látásom, utána meg már sokkal jobb lett. Szóval sokminden befolyásolja, NEM GÉP!!!

Nekem jó a tenyerezés, ingázás, mint irtam a zöld leveles zöldségek, memóriagyakorlatok.

Írtad a TM meditációval foglalkozol, azt annyira nem tudom, hogy mennyire lehet azzal ellazulni, szerintem ilyenek is számitanak, minél jobban el tudsz lazulni, akkor az a szemednek is jót tesz.

Pl. nézem a monitort kicsit távolabbról, hogy már ne legyen tiszta és csak rágondolok, hogy most kicsit ellazulok, akkor már attól is kitisztul a látásom.

Előzmény: Telomer (436)