opi064 Creative Commons License 2013.01.20 0 0 43550

A cd kiadós nyűgöt nekem is csinálta, mikor megvettem az autót szinte mindíg sokadik próbálkozásra jött ki a disc, de aztán egyszer csak megjavult, most 100%-osan jó! Szerintem az előző tulaj sosem használta (idős úr) és elporosodhatott benne valami érintkező, vagy valami.

Amúgy az enyém 2005 júniusi és nemhogy nincs semmi baja, de konkrétan egy 0 km-es új autó érzését produkálja. A váltó valóban példaértékű, van könyöklőm, ezért csak az ujjaim hegyével szoktam "pöckölgetni" Ja, 78E km, garantáltan. Mellesleg: a minap vezettem egy "Rönó megán szeniket", szintén bowdenes váltó, 40E km környékén, nos mire átértem a város (Bp.) egyik feléről a másikra, egyszerűen elfáradt a karom, olyan szorosan működik. ("autókat alkotnak!!!")

Amúgy Wastegate szaktárs egyszeri megkörnyékezését én is beterveztem, ill., ha olvassa kérdezném a szelepállításról, hogy szoktak lenni durva eltérések, amik már veszélyesek lehetnek, ha nincs beállítva? A motorhangom, mint az óramű, szinte néma csend, ill. nagyon fülelve, finom kis "varrógép" hang. (lehet, a befecsk. szelepeket hallom) Szóval szerintem még sosem volt állítva. Még egy 20000km-et kihúznék vele, aztán gyertyacser., EGR tisztít, szelepáll. Ha szép hangja van, bevállalhatom még a 20E km.-t?

Előzmény: frey7 (43548)