ab69 Creative Commons License 2013.01.20 0 0 4566

Szerintem le kene higgadnod egy kicsit es atgondolni a helyzetedet.

 

Mindenkinek szive joga eldonteni, mennyi informaciot es kivel oszt meg, te pedig nem vagy olyan helyzetben, nem tettel semmit azert, hogy barkitol barmit is kovetelj, netan elvarj.

 

Konnyen elerheted, hogy az altalad emlegetett illetve ruhellt emberek lelepjenek, aztan tied a palya, ha szakmai hozzaszolasokat akarsz, eddig sem akadalyozott meg senki.

Van aki azt is ertekeli amit eddig kapott toluk, biztosan halasak lesznek neked, ha ezutan ennyire sem szamithatnak.

 

Volt idoszak, amikor sokkal tobb olyan ember volt itt aki segiteni tudott, illetve meg a szandek is megvolt bennuk. Nem artana elgondolkodni azon, miert leptek le ezek az emberek, akik esetleg maradtak, azok meg miert csak annyit mondanak amennyit mondanak. Meselhetnek torteneteket az elmult evekbol.

 

Bizonyos stilussal es megnyilatkozasokkal el lehet am erni, hogy akkor sem segitenenek neked ha fizetnel erte, es mivel ez egy nyilvanos forum, esetleg az is megszivja aki eppencsak Lars kalyhajat nezegetne skp.-ban. Az elet mar csak ilyen igazsagtalan. Raadasul ugy nez ki pont azokra fujtatsz akik tudnanak segiteni , ha pedig megsem, akkor eleve foloslegesen pazarlod az energiadat, de ha neked megeri...

 

 

Előzmény: Don Michael Corleone (4559)