sas_madar Creative Commons License 2013.01.19 0 0 891

Eleve nem tudom, hogy azt honnan vette az illető, hogy az MLM cégek forgalma nagyrészt online rendelésekből származik. Az, hogy valaki azt mondta? Van róla bármilyen kimutatás, hogy mekkora forgalmat bonyolítnak online? Honnét tudod, hogy abban a statisztikában az MLM cégek forgalma online módon szerepel? Ez csak feltételezés.

Én speciel vagy a raktárban vásárolok vagy telefonon rendelek és csapatban is az a tendencia, hogy kevesen használják az online lehetőséget. Sok vásárló felhív, hogy mit kér aztán én adom le a rendelését telefonon a cég meg kiszállítja nekik.

 

Minek érdekeljen engem az, hogy a szomszéd műszaki cikkeket árusító boltnak mekkora forgalma van, hogyha én táplálékkiegészítőket vagy kozmetikumokat forgalmazok (már ha lenne ilyen boltom)? A két piacnak NULLA köze van egymáshoz. Engem csupán az érdekel, hogy a saját boltomnak (vállalkozásomnak) mekkora bevétele van. Ergó nagy ívben teszek arra, hogy kiskukutyinban nagyjakab hány mosógépet ad el.

Engem csupán az érdekel, hogy az emberek hajlandóak megvásárolni azokat a termékeket az anyacégtől amiket az anyacég forgalmaz. És ha nem is minden ember, de a legtöbb fürdik, mos fogat, használ kozmetikumot és táplálékkiegészítőt is. Tehát van rá kereslet meg elégedett fogyasztók akik hajlandóak újra és újra megvenni a termékeket. Meg vannak olyan emberek akik változtatni akarnak az életükön és élnek ezzel a lehetőséggel. Amíg ember él a Földön ez működni fog, mert mindig lesz olyan akit ez a lehetőség az adott pillanatban érdekel.

Előzmény: Berlusz Móni (885)