ikrek18 Creative Commons License 2013.01.19 0 0 433

Az jutott eszembe, hogy igazából az is jól edzi a szemmozgató izmokat, ha buszon olvasol.

 

Mint mondtam, nem kell edzeni az izmokat.

 

Egy konkrétum:

ingázás során tapasztaltam meg olyat, hogy ingáztam (sajnos megint Bates.... :P ),

és egyszercsak azt vettem észre, mintha az összes izmom ellazult volna. Na ezt megint nehéz elmagyarázni. Korábban egyáltalán nem éreztem azt, hogy feszültek lettek volna az izmaim, de ebben a pillanatban, mikor ellazult egy pillanat alatt az összes  (persze biztos nem az összes, de az volt az érzésem hogy az egész testemben ellazultak az izmok), akkor a következő pillanatban pedig kristálytiszta lett a látásom. :)

 

De ez nem "sima", interneten megtalálható inga volt, kicsit "bonyolultabb", persze nem az, de azért nehezen reprodukálható.

 

Amúgy szerintem leirtam, hogy miket csináltam,milyen gyakorlatok stb.

Azt irod, nem irtam konkrétumot. Hát dehogynem.

Irtam, hogy fontos az ellazulás, meg a mikromozgások.

Ellazulásra irtam a tenyerezést, mikromozgásokra meg az ingázást, a betűk "lerajzolását, a klépernyőmozgató progit.

Persze mást is csináltam, de az elsőre nehezen lenne érthető, előbb kell gyakorolni a képernyőmozgatós progival, aztán jöhet a következő lépés.

 

Ja és ha nem tudod, vagy nem akarod az ingázást csinálni, akkor az is jó, ha csak inga nélkül végigfuttatod a szemed egy adott soron anélkül, hogy olvasni akarnád. Persze nem egyszer, hanem többször oda-vissza egy adott soron. Mivel nekem ettől is kitisztul a látásom, ezért mondtam, hogy mindegy, hogy mikro vagy nem mikro mozgás.