Garficicus Creative Commons License 2013.01.19 0 0 5776

Inkább hat-nyolc új trolivonal és 20-25 új troli kellene, mint ezek a gázolaj-zabáló Volvok, Civisbusznak csúfolt valamik! Én megértek szinte mindent, de racionalitást már nem keresek a DKV-ITK Duó döntései közt! Ha végleg likvidálják a trolikat, és a trolivonalakat akkor Debrecen város lakossága meg is érdemli ha hagyja ezt! Persze lehet itt beszélni arról, hogy környezetvédelem, meg hogy az elektromos áramot is meg kell termelni, illetve most fajlagosan még drágább is a troli kilométerre vetített költsége stb. Csak éppen azt felejtik el sokan, hogy korrupt világunkban a 2-es villamos sincs még sehol sem, elvileg tavasszal jönnek az új villamosok és nem lesz hol kipróbálni és még sorolhatnám az összevisszaságok tömkelegét!!

Tiszta lapot kellene végre nyitni és elzavarni ezt csürhét a DKV-tól akik azt hiszik magukról, hogy értenek tömegközlekedéshez! Annyi munkanélküli mérnök, közlekedési szakember él a városban, akik a DKV-nál "dolgozó" barmokat szivesen leváltanák és tized-huszad annyi bérért tisztességesen dolgoznának és főleg nem azon lennének, hogy hogyan lopjanak még többet!!!!

 

Új koncepcióhoz, új tervekhez új emberek is kellenek! Felül kell azonnal vizsgálni a járatok útvonalát, menetrendjét, és végre olyan tömegközlekedést kreálni, amit a lakosság "elfogad, használ" szivesen! Amíg ez nem teljesül, addig ez a cég csak egy pénztemető, és politikai lózungok, igéretek, és baromságok fertője!!!!!! Természetesen ez az önkormányzatra mint tulajdonosra épp úgy értendő, mert nem látnak tovább a szolgálati Audiból, és töketlenségüket, impotens hozzá nem értő gondolkodásuknak egész Debrecen a kárát látja! Ugye??? Hogy néz ki a város most??? Mint ha lebombázták volna a fél várost, árkok gödrök!!!

Komolyan mondom, hogy ennyi idő alatt amióta a 2-es villamost is építik, máshol már metrót is megépítettek volna, nem hogy egy komplett villamosvonalat! Ébresztőőőőő Debrecen!!! Zavarjuk el ezt az élősködő hülye bandát!!!Elég volt!!!!

 

Előzmény: atty707 (5770)