Telomer Creative Commons License 2013.01.19 0 0 417

Én is tapasztalta, hogy hibás a blogmotor. Ezért a hozzászólás elküldése előtt a vágólapra másolom a szöveget. Másodira mindig elmegy, elsőre bizonytalan.

 

A hideggel kapcsolatban gondolom a szabadban lévő hideggel tapasztaltad. Próbáld ki úgy, hogy lehűtöd a szemed vizes vattával, és ugyanolyan körülmények között teszteld le a látásod. Kíváncsi vagyok az eredményre.

 

Dr. Bates cuccaival az a baj, hogy nem igazán tudják reprodukálni az általa használt módszerekkel a rendkívüli javulásokat. Ahogy Ghepard is említette, nem igen akarnak jönni a fórumokon a sikerbeszámolók. Vagy van valami hiteles forrásod? Nem hiszem, hogy a kitartással lenne a gond. Annyi kitartó ember van, aki szemüveges, és nem sikerült nekik, pedig sportol, megtanultak nyelveket, tehát a kitartásuk biztosan megvan. Te hogy állsz az eredményekkel? Ha sehogy, akkor ne fogjuk arra, hogy nem voltál elég kitartó, amúgy biztosan működik. Mérnöki szemmel ez nulla bizonyíték. Ugyanennyi erővel állíthatom, hogy imádkozással meg lehet növelni a piramisok méretét, csak még senki nem volt elég kitartó. Tessék cáfolni. Nem lehet. Ha kell, akkor egyházat is alapíthatok hozzá. Amúgy meg Ghepard napok alatt ért el szemjavulást a saját bevallása szerint. Nála a kitartás időtorzulást okozott? Valami nem stimmel. De majd közösen kiderítjük.

Előzmény: ikrek18 (414)