Telomer Creative Commons License 2013.01.18 0 0 410

"Az űrhajósoknak nagyon gyorsan romlik a látásuk..... Nagyon érdekes, hogy mivel akarják felgyorsítani. Majd leírhatom, ha érdekel."

Természetesen érdekel

 

A könnyekkel való kísérletezést későbbre hagyom.

 

A 11 körös animációt ismerem máshonnan. Gyakorlati szerepe a szempontunkból nincs. A szem/agy azon tulajdonságát mutatja be, hogy az automatikus fehéregyensúly beállításnak köszönhetően, egy szín eltűnésekor megjelenik egy rövid időre a kiegészítő szín.

 

Az operaénekessekkel kapcsolatban akkor egyetértünk abban, hogy nem mindegy milyen hangokat használunk. Korábban írtad, hogy a hangok csak segítik a meditációs állapot hatását. Ez viszot arra enged következtetni, hogy nem a hang a kulcs momentum, az csak segít.

 

A másik fórum kb 1/3-át elolvastam, de tovább olvasva sem jön ki több eszencia. Majd itt megpróbáljuk.

 

Az az összkép alakult ki bennem eddig, hogy mint egy modernkori shaolin szerzetes, megtaláltad a belső lelki egyensúlyodat, ami a testi egészségedre is kihat természetesen, és ez okozza az egészségi állapotodban történő drasztikus javulást. A hangok, meg rezgések csak egy olyan magyarázatot adnak, ami a racionális tudatodat megnyugtatja, de a valósághoz szerintem nincs sok köze. Ezt fogalmazta meg Libapék a 186-os hozzászólásában is a másik topicban:
"Hello,
olvasd el a 168-as hozzászólásomat is.
A lényeg: Az isten az agyban van. Az, hogy hogyan szólítod meg a benned lakozó mindenhatót, egyéni preferencia kérdése.
Neked sikerült, a magad módján. 
Mindenkinek a saját útját kell kikísérleteznie. 
Irigyellek."

 

Előzmény: ghepard (407)