Zámbó Gyuri Creative Commons License 2013.01.15 0 0 63835

Szép jó estét mindenkinek!

 

Remélem tudok segíteni. Van egy 91-es calibrám. C20XE motorkóddal. 3 éve áll az autó.Nem rég lett befejezve a kasznizás. MOst majd ha kész a mülye készíteném fényre. De van 3  problémám, ami miatt anno le lett téve,h:

 

1.

Mikor beindulfelpörgött 3000   köré a fordulat,és szép lassan,de tényleg lassan esett vissza. Be lett állítva az alapja,olyan 1000re, (szervizben) de ha 1300-1400 alá állítottam lefulladt. Mikor gázt adtam neki,olyan mintha gondolkozna mi is van. Emlékszem, volt h nem egyszer le is állt.  Sok embernél hallom más más autoknál,de ők az mondják kitakarították az alapjárati motort és jól lett. álam kiis lett cserélve, takarítva, az összes kartel gáz cső. Nem nem javult.  Remélem tudtok segíteni

 

2. 

Mikor hideg a motor olyan kopogó hangot hallani.A szelepfedél alól hallom.

 

3. Mivel évek óta áll, illetve még nem álltam neki kasznizni be -be inditottam. De mióty kaszniztam fél éve nem ment. Szeretném a segítségeteket kérni,h hosszú állás uán mi és ilyen tömítéseket célszerű átnézni,kicserélni. Olajak,ilyenek rendben. Szelepfedél, hengerfej  tömítés értem. Van még. A fék az majd "újj", felújító készletett veszek majd abban benne vannak a tömítsek. Felfügessztés, futómű szillentek ezekre is emlékszem. Segítsetek,h mi hagytam ki?

 

Sokan azt mondják minek költenék rá. Ránéznek látják,h nincs spoiler most rajta,se tank, se belső, mert úgye felújjítom és egyből jönnek azzal,h adjam le méhbe,nem ér semmit.Látszik nem mentek még calibrával, nem tudják mi is az a szerelem amit okos,mikor 5ikben odalépek és elkezd húzni, mikor ráállok valaki seggéra és indexxel,h menjek mert annyira "sunyi, mérges,agresszív" a tekintet. Ezt apám mondta mikor metünk valahová és rááltam.

Meg van j pár éve,és nem akarok tőle megvállni.Szeretem. Tudom sok a költség,de ezen nincs részlet, nem közös senkivel. Tudom már,h nagyjából ha valami baja van hol is nézzem.

 

Calibrásoknak nem kellmondani. Ó bocsánat,ha a kocsiról van szó nem bírom abba hagyni.

Ha valaki tudna segíteni annak nagyon szépen megköszönném. Ha elérhetőség kérsz tudok adni mail is, skype,msn-t is

 

Köszönöm előre is.

Nagyon