gazo22 Creative Commons License 2013.01.15 0 0 311

Kedves Levelezőtársaim!

 

Mivel minden mindennel összefügg, úgy kerül e bejegyzésem a városvédő témába. Új témát (magyarul topicot) nem nyithatok, viszont a környezetvédelem, jelen esetben az, hogy ne kerüljön mindenféle kártékony mosószer a csatornába, városvédő ügy is.

 

Valami félreértés folytán, nyilván azt hitték, hogy mosószergyártó szakember vagyok, meghívtak mosószer tesztelésre. Ebédet, ajándékot kapok, mosószert is, amit aztán itthon tesztelhetek. A tisztesség viszont megmondatja velem az igazat. Ha élek a meghívással, akkor tulajdonképpen visszaélek a meghívó cég jóindulatával.

 

Engem ugyanis nem engednek a mosógép közelébe sem,  nehogy a drága masinát szétrontsam. Tele van mindenféle kapcsolóval, ráadásul még az sem mindegy, hogy melyik irányba tekerem. Ráadásul hol pirosan, hol zölden világít. Csak a közlekedési lámpa hasonló jelzését tudom értelmezni.

 

Ha mégis meg akarnak jutalmazni, úgy telefonon jelezhetik. Az ebédre azonban nem tartok igényt, ne is hozzanak. A 9 óra nekem - egézségi állapotom miatt - korai időpont ebédelésre, a 15 óra 30 perc viszont késő.

 

Köszönettel és tisztelettel:

Gál Zotán