SAPA FEHÉRVÁR AV19–ORLI ZNOJMO (cseh) 1–2 (1–1, 0–1, 0–0)
Székesfehérvár, 3481 néző. V: Fajdiga, Kamsek (mindkettő szlovén), Gehsler, Hütter (mindkettő osztrák)
FEHÉRVÁR: MUNRO – Sille, Orbán, Benk, Bailey, Magosi – Hetényi P., Pratt, Banham, Johansson, Metcalfe – Pozsgai, Horváth A., Sofron, Vas M., Ladányi – Varga A., Mihály Á., Sikorcin, Kovács Cs. – Hajós. Edző: Jan Neliba
ZNOJMO: KACETL – HENRY, Plánek, STRÖMBERG, Fiala, JARUSEK – BORUTA, Stach, Roznik, Bartos, Beránek – Wharton, Stehlík, Komínek, Seda, Havlík – Sova, Kulmala, Beroun, Pucher, URAM. Edző: Martin Stloukal
Gólok: 7:00: Pratt (Ladányi, Sikorcin – kettős emberelőny, 1–0). 13:20: Henry (Jarusek, Strömberg – emberelőny, 1–1). 34:45: Uram (Beroun, 1–2)Kiállítások: 14, ill. 12 perc
MESTERMÉRLEG
Jan Neliba: – Csalódott vagyok, mert nem ezt vártam ettől a mérkőzéstől. Rosszul kezdtünk, passzívak voltunk, és az első két harmadban a teljesítményünk messze volt az általam elvártaktól, rendkívül alulteljesített a csapat. Sajnálom a szurkolóinkat is, akik kitartanak a csapat mellett, de ezúttal a szezon legrosszabb játékát nyújtottuk, ráadásul a többi eredmény is úgy alakult, hogy az első hatba már nem tudunk bekerülni. Természetesen megpróbálunk minden azért, hogy bejussunk a nyolc közé, de ez nem lesz egyszerű, mert minden ellenfél, és minden meccs rendkívül erős.
Martin Stloukal: – Megvalósította a csapat azt a taktikát, amelyet elképzeltünk. Tudjuk mit játszik a Fehérvár, felkészültünk belőlük, nagyon sokat gyakoroltuk az emberelőnyös és az emberhátrányos helyzeteket. Ennek meglett az eredménye, nagyon büszke vagyok a fiúkra, hogy hátrányban sem adták fel, mentek előre, és végül a magunk javára fordítottuk a mérkőzést.