sziasztok!
végig olvastam itt sokmindent ,jól össze is vagyok zavarodva...a helyzet a következő...
Bécsből szeretnék egy autót hozni euró 3as motorral.szeretném magyarországon forgalomba helyezni!
első kérdésem a bécsi rendszámmal ami most rajta van hazajöhetek e vele,ha biztositás müszaki van rajta.persze kétnyelvű adásvételi is lenne!
ha igen meddig közlekedhetek vele magyarországon?és mi az első dolgom?ha hazajttem vele rögötn szeretném forgalomba helyezni...elmegyek az nkh hoz és müszakit csináltatok?csak a kezdetek érdekelnek...biztositás törzskönyv forgalmi tudom hogy kell intézni..hol kell befizetni a regisztrációs adót ?tehát az ügyintézés kezdete érdekel...aztán ugyis küldözgetnek majd ide oda...először hova menyjek?
és az itteni okmányiroda ki tudja e vonni a forgalomból a kinti autót?valahol olvastam hogy igen...ezért selytem hogy kinti rendszámmal haza tudok vele jönni...előre is köszi a segitséget!és kb mennyi idő alatt tudok egy külföldi autót itthon forgalomba helyezni?
előny e ha már ott kivonaton a forgalomból és ideiglenes rendszámmal hozom haza?
köszi előre is a válaszokat ,üdv