ptolgyes Creative Commons License 2013.01.11 0 0 5542

Hátha valaki látja... :)

 

Dale Ann Bradley & Steve Gulley (US), Budapest, 2013.01.27. 18 óra

 

2013. januárjában Dale Ann Bradley, és Steve Gulley (USA) kéthetes turnéra látogat Közép-Európába. Dale Ann az International Bluegrass Music Association (IBMA) ötszörös "Év Női Hangja" díjasa, Steve pedig nem kisebb zenekarokban hallatta elragadó tenor hangját, mint Doyle Lawson & Quicksilver vagy a Mountain Heart.

 

A turné során a formációt olyan, Európa-szerte ismert kiváló szlovák zenészek egészítik ki, mint Richard Ciferský (bendzsó), Michal Barok (mandolin) és Anton Národa (nagybőgő). Ezek a zenészek nemcsak több kontinens színpadán vívtak ki maguknak elismerést, de a bluegrass zene iránti missziós elkötelezettségük folytán Magyarországon is több alkalommal megfordultak, mind koncert, mind pedig tanítási céllal.

 

A Bluegrass Zenei Egyesület szervezésében a formáció koncertet ad Budapesten is, melyre szeretettel várjuk önöket. Támogatónk, a Szlovák intézet jóvoltából a koncert helyszíne és a zenészek szállása biztosított. A koncert az egyesület célkitűzései végett ingyenes, azonban a koncert költségeinek fedezéséhez az egyesület minden támogatást köszönettel fogad.

 

Helyszín:
a Budapesti Szlovák Intézet színházterme
1088 Budapest, Rákóczi út. 15.