Blazs_A4ABC Creative Commons License 2013.01.10 0 0 78176

Egy valamit vegyél figyelembe. Ha megnézed, hogy a 2007-es Passat árak mennyibe vannak és hogy ehhez képest mennyiért keresel, látnod kell, hogy az audi-felár az Általad ismert Passat-állapotra több, mint amennyit jelenleg Te szánsz rá (3 misiért keresel, de Passat-okban a vihető állapot sztem min. 2.7M forint). Az a 10%, amivel egy 2007-es Passat állapot árára rátettél, nem elég, hogy ugyanazt az állapotot kapd, mint ami most van Neked Passat-ban. Ha nekem olyan Passat-om lenne, mint Neked, azt gondolnám, hogy lényegében mindenem megvan, amit egy azonos évjáratú A4-es nyújt.

 

Én tényleg Neked drukkolok, ezért a ha hallgatsz jó szóra:

* Ha tényleg A4-es audit keresel egy Passat mellé (-> a különbség nem lesz akkora, amiért érdemes a pénzedet kockáztatni), akkor nagyon körültekintően kell keresned, sokat megnézni, nem a külsejét nézni, 'baráti' szerelőnél átnézetni és akkor kisebb esélyed van egy csúnya szervízszámlába futni

* Ha még dobsz rá egy misit, már 2010-es Seat Exeo-kból nézelődhetsz, ami Neked egy Audi-ból kell, a márkajelzésen kívül, azokban minden benne van.

 

Üdv

 

Balázs

 

Előzmény: itreb (78173)