Gyenis Márta Creative Commons License 2013.01.07 0 0 1112

T Hirdető !

 

Este olvastam a hírdetést, és ezuton  jelentkezem. Magamról annyit 56 éves vagyok 2012.juliusában mentem nyugdijba. 22 éves dolgoztam  a helyileg illetékes általános iskolában, mint pénzügyi előadó. Mindig ilyen pályára szerettem volna menni, ahol idősemberekkel, gyerekekkel és kutyákkal  lehettem volna kapcsolatban, de  engem a nagyszüleim neveltek fel és nagyapám  akkor ment nyugdijba, mikor én elvégeztem a 8.általános  után a gyors- és gépíró iskolát, tehát már 16 éves koromban dolgozni mentem. Tanulmányaimat   munkamellett végeztem. Sajnos maradtam  mindvégig  az adminisztrativ munkakörben, és nem lett belőlem ovónő sajnos.

Leinformálható vagyok  a Lepsényi Polgármesteri Hivatalban  a polgármester, illetve a jegyzőnőtől.

 

96 éves  koráig ápoltam  nagyanyámat , akit 92 éves korában hoztam a házamba, mert előbb nem szerette volna eladni a saját házát és szerencsére mind szellemi, mind fizikailag szinte  teljesen a haláláig rendben volt.

Nagyon szerettem a gondját viselni, addig, amig  tudott a saját lábán, de már később mikor nehéz volt a járása  tolókocsiba mindig vittem magammal. Nagyon szeretett  autózni velem.

 

Az utazás  nem jelent gondot nekem, hisz  a vasutállomás mellett lakom Lepsényben.

 

És a  kisunokámhoz,barátnőmhöz is  gyakran utazom Budapestre.

 

Várom szíves  válaszát.  Üdvözlettel:  Siket Sándorné  Gyenis Márta  Lepsény, Vasut u. 63 8132.   tel.:  22-437-093, illetve  06-30-2265956

Előzmény: drtm (1108)