iberkes Creative Commons License 2013.01.05 0 0 10603

Kedves Sorstársaim!

 

Már jó ideje olvasom a fórumot. És most már úgy érzem, hogy érdemben én is hozzátudok szólni.

4 hete estem át egy gerincstabilizációs műtéten. Az ágyéki területen kétoldali csigolyaív szakadás kövekeztében 15 mm-es csigolyacsúszás és a felette lévő is már 4 mm-ert elmozdúlt. Ennek következtében közel 2 évig folyamatos fájdalommal éltem. Munkába jártam, háztartást vezettem. A kínok kínját álltam ki. A folyamatos  (reggel és este -1 óra) gyógytorna csodát tett, annyira, hogy fájdalomcsillapítók nélkül elviselhető volt a derék a fenék és a jobb lábamba kisugárzó fájdalom. De nem múltak el, ezért felkerestem  az Országos Gerincgyógyászati Központot (XII.Bp. Királyhágó u.1) ahol a stabilizációs műtétet javasolták. Családommal megbeszélve belevágtunk. Dr Hoffer Zoltán doktor úrnak hála ( Ő műtött) már a műtét után a fent említett fájdalmakat nem éreztem és azóta sem jelentkeztek :) 3 csigolyámat rögzítették 6  db.csavarral és távtartókkal. Jelenleg a legnehezebb a türelem, a fokozatos gerincterhelésre ügyelve.  Napi rutinom: 2x20 perc gyógytorna, 30 perc séta és sok-sok pihenés ágyban fekve. Ülni 6 hétig tilos!

Fő motivációm a gyógyulásra: júniusban lesz a lányom esküvője, és az egész éjszakát átakarom táncolni. Doktor bácsim azt mondta, hogy semmi akadályát nem látja ennek.

 

Igaz, hogy a műtét utáni rehabilitációs időszak elég hosszú (3-6 hónap) de örülök, hogy belevágtam mert teljesen másképp látom a világot, mióta nincsenek fájdalmaim :)

 

Nagyon tudom ajánlani fenti intézményt,mind szakmailag, mind emberileg csak jókat tapasztaltam. Ja, és a doktobácsim egy tünemény mindekinek csak ajánlani tudom!

Előzmény: similis (10598)