Vaszilij71 Creative Commons License 2012.12.31 0 0 2585

Érdekes amit belinkeltél. Ezt még nem láttam. De sokkal tutibbat láttam utána!!! Amikor lement a film, utána bejött a Youtube ajánlója, amiben szerepelt egy teremtéstan nevű anyag is. Meg is hallgattam, és rákerestem az előadóra. Egy György nevű ember. Majd kerestem még hozzá videókat, és találtam olyat, amin látni is lehet. Az érdekes az az, hogy amikor az Istent láttam, az pont ugyanígy nézett ki – mármint az áttetsző szellemteste.  Tökre olyan, mintha Ő lenne az Isten. Bele is hallgattam néhány előadásába, nézzétek meg Ti is:

1 óra tizenkilenc percnél elmondja, hogy ott van most a Jézus a hallgatóság soraiban.

negyvenedik percnél elmondja, hogy át tudja varázsolni a kutyákat patkánnyá.

Érdemes átnézni az összes videóját, azt mondja, hogy hogyan teremtette a világot…..

És már azt is tudom, miért mondott dolgokat a jövőből:

Itt a 33percben elmondja, hogy van egy saját időgépe. Avval szokott utazgatni az időben, hogy sok szótárat le tudjon gyártani.

Nagyon jó lehet. Megnézném én is azt a gépet, meglesném a működését. Meg persze töltenék utána gyorsan egy lottó 5öst. Ha nem nagyon bonyolult, le is másolnám a gépét. Akkor én is tudnék 1 évnyi munkát 1 perc alatt megcsinálni. Másik előadásán elmondja, hogy 2 döglött macskát feltámasztott. Meg hogy vagy húsz évig ott élt a Földön-kívüliek között. Érdekes, lehet, hogy tényleg Ő az Isten, csak nem meri nagy dobra verni. Amerikában az egyik államban valaki feljelentette az Istent, mert a feljelentő szerint nagyon sok rossz dolog történik a Földön.  Európában is nagy a szegénység meg a nyomor. És hogy ez az Isten hibája – ítéljék el. USA-ban olyan törvények vannak, hogy el is kezdték a nyomozást, de lezárult avval, hogy nem megállapítható a gyanúsított lakóhelye. Néhány éve ezt a rádióban is lehetett hallani - de csak mint érdekességek. De ha tényleg ez az ember az Isten, akkor bajba van, mert le fogják csukni. Egyébként nekem az Isten régebben azt mondta, hogy ez az egész világ olyan mint egy nagy színház vagy tv TV. És Ő intézi, hogy a TV mindig megfelelően üzemeljen. Mi vagyunk benne a színészek, és a többi Földön-kívüli faj nézi az itteni dolgokat. Öt ilyen bolygó van a világon, amit TV-nek is használ az Isten. A mienk az egyik. Mintha egy TV csatorna lenne az 5ből. A földön-kívüliek a mi élettörténetünkből tanulnak különböző élethelyzeteket. Itt látják milyen hatása van a jónak meg a rossznak. Mi van akkor, ha azért kell a világvége, mert lemegy a TV-ben a sorozat…..Véget ér az „Élet a Földön” című szappanopera, és utána már ránk nincs is szükség. A meteor jól átrendezi a színpadot, a színészeket meg kirúgják….elmegy a TV-adás…. Egyébként lehet hogy ennek az embernek a tanítványa ez a figura:

http://www.youtube.com/user/333pista

Ő is sok hasonlót mond, de kicsit érdekes jelenség a legény.

tekerjétek a 32. percre.

Előzmény: Törölt nick (2568)