Törölt nick Creative Commons License 2012.12.29 0 0 79563

Sok mindent nem említett Garázsharcos, csak hogy belevágna a projectbe ha a barátja végre elszánná rá magát és lenne rá elég pénze. Igazából engem is érdekelne, de nekem sincs rá pénzem :)

 

Viszont Jenco gépe nagyon jól alakul! És szépen beépítette a Mustang kerekeket, én meg csak filózom rajta hogy meg kéne csinálni... Áh. És most kezdem megérteni az egyik Babetta prototípus mivoltát (ami szintén Mustang kerekekkel készült), mert akkor ott is Mustang lengővillát alkalmaztak. Ez eddig csak gyanús volt nekem, de így már értem.

 

Belinkelhetné ide is hogy hol tart, szerintem tanulságos. Ha már a Mustang fórumon OFFoskodik vele :) Mondjuk én a hengerfej előtti lemezt száműzném, hiába nem fekvőbordás az a henger. De ez nem kritika, csak az én logikám. Hiszen álló helyzetben majdnem mindegy hogy fenn van-e, menet közben viszont többet árt mint használ (gondolom én). Igazából élőben ki kéne próbálni és vagy infrahőmérőt telepíteni fel, vagy valami kontakt hőmérőt a különböző pontokra hogy kiderüljön melyik kialakítás mellett jobb a hűtés.

 

Mindjárt szétnézek én is a Vaterán, van-e eladó Robi olcsón.

Előzmény: miko? (79555)