a61978 Creative Commons License 2012.12.27 0 0 77704

Undorító fostalicska mazochistáknak!! Szöveges ítélet Audi A6 2,5tdi v6 triptonik avant  99évj!!!

Undorító fostalicska!!! NINCS ROSSZABB AUTÓ A VILÁGON!!! A nagyapámnak a 2ütemű Wartburg kombiját is utáltam, de az ehhez képes ISTEN (bár az csak hetente romlott el) AZOK ISTENEK VOLTAK EHHEZ KÉPEST!!!! Felüdülés volt abba átszállni!! Na, de foglalkozzunk ezzel a hulladékkal!
  drágák az alkatrészek, s nehezen szerelhető
-fogyaszt, mint az állat
-iszonyat megbízhatatlan
-kurva ronda
-teljesítménye mint egy döglött Kispolszki,  :)))
-fenntartani horror
Ajánlom leginkább:
-egy 100 km-s utat 1 nap alatt akar megtenni
-nem érdekli a kinézet
-MAZOCHISTA
-szeret autót szerelni, nem akar gond nélkül bárhova eljutni
-barátságot kötne autószerelő mesterekkel, traileresekkel
-szívesen költ autó javítására, alkatrészekre
HÁNYÁS!!!! Ha most kapnék egyet, tudjátok, mit csinálnék vele: felgyújtsam?? Á, egy gyufaszálat se ér!! Felkeresném a legközelebbi bontót!! Szerintem senki ne vegyen ilyet!!

Hibalista

- MINDEN!!!!!!!!!!!!!! Na jó írok azért valamennyit: komplett motor,váltó,adagoló rendszer, hűtő, hengerfejek,vezérműtengely,hidrotőke, olajfolyás, komplett porlasztócsucs, önindító, generátor, katalizátor, termosztát, teljes elektronika, vezérműszíj+ékszíj, ajtók, zárak,müszerfal kijelző(mind pixelhibás) , ablaktörlő motor hátsó(berohad,avant), megbizhatatlanság,futóműjavitás és defekt minden mennyiségben, gömbfej+csuklók, tengelyek, húúú írjam még?? Na nem, a számítógépemet nem teszem tönkre!! JA, ÉS MILYEN alkatrész van még rajta?? JAAAA igen, az is elromlott!! Kb. 4 év alatt ráment 2.5 milka egy ócska, rohadt, kurva, szaros audi a6 2,5tdi-re!!!!!!! Karácsonyi ajandéként,eladtam!!!!Jött egy balek és 400ezerért odaatam neki,Mostmár nyugodtan alszom.....Ez csak a saját véleményem az audi szégyenéről soha többé audi....