nyíltirányzék Creative Commons License 2012.12.23 0 0 1738

Szia!

Nos én kb 5-éve vettem a Decathlon-ban ezt a fali tartót, és remekül működik!

A zsák láncát megtartod, de a forgó összekötőt leveszed, és kötéllel kötöd fel a tartóra 2db kötélszíven keresztül, így soha nem kopik, és szakad el a kötél hiába nyüstölöd a zsákot éjjel nappal, ráadásul teljes csendben, mert nincs fémes kapcsolat! Ha akarod még tegyél egy biztosító kötelet a biztonság kedvéért! A kesztyűzés hangja halkabb, a rúgások dübögő hangja kicsit hangosabb, de egy kis alapzene mellett nem hallanak át semmit tőled!

A falra tegyél valamit, hogy a zsák alsó széle ne kopjon!

A falitartót úgy szereld fel, hogy előbb felméred a teljes magasságát a cuccnak(zsákkal együtt), mert az egyéni, hogy ki milyen magasra szeret rúgni,  a zsák legtetejét nem jó püfölni, és a mély rúgásokat is gyakorolni kell!

Ne tiplit, hanem vasdübelt fúrj be, és ne az alap csavarokat tedd bele, hanem kapni a barkácsban erősebb anyagból, azt kérj, mert nagy erővel kell majd meghúznod, és elnyíródik!

A mikor az elsőt kifúrtad, és feltetted rá a tartót, a többi furat helyét csak akkor rajzold be a tartón keresztül, mert nem lesz pontos a furatok helye!

Nem tudom hány kiló vagy, de én (95kg)jól tettem, hogy 50kg-os zsákot vettem, mert ma már focizok vele! A 40-45kg-os könnyű lesz, és vehetsz másikat(nem mindig van partner, aki tartja)! Ha nem boltban veszed, jobb helyeken annyira tömik, amennyire kéred, de azt otthon majd még tovább kell, mert megsüllyed a használattól. Jó zsákolást!

 

Előzmény: logbalazs (1734)