enndru Creative Commons License 2012.12.16 0 0 1886

No szép vége lett ennek a két hétnek. Nagy grat a csapatnak és a stábnak. Köszönet, hogy végre ismét érdekeltként tudtunk végignézni egy női világversenyt.

Sporttárs már ugye böffentett, gondolom majd "Viki", a kibicek, és még a hozzájuk hasonló kedves, jóindulatú média munkások is kifejtik majd, hogy tulajdonképpen ez egy sehova sem számító EB volt, s csak emiatt nyerhettünk érmet. Elnézve a mai meccseket, ez tényleg csak egy ulibuli, púp a háton eb volt rajtunk kívül mindenkinek. A döntő csapatin is látszott a "mindegy mi a vége, csak menjünk már haza a téliszünetre, az egyébként semmit sem érő vb kvalifikáció már úgy is meg van" hozzáállás.

Aszem nálunk amit a keretből lehetett, az nagyjából ki lett hozva. Cifrával, reméljük Zácsikkal még jobb lesz ez.

Ezúton is elnézést kérek Vinczétől és Szekerestől a korábbi kritikákért. Mindketten megalkuvást nem tűrően küzdöttek, s emellett még jól is játszottak. Nagy érdemeik vannak a sikerben. Itt megemlítendő még Rédei-Soós is. Parádés volt amit ma nyújtott, főleg a hosszabbításban.

A húzóemberek változatosan teljesítettek, de a fontos meccseken mindig volt valaki aki hátára vette a csapatot.

KEB az elején nagyon bosszantóan meccselt, de ahogy haladt előre a torna, úgy jött bele ő is. Persze távol van még a tökéletestől, de első világversenynek teljesen jó volt ez. Sokat tanulhat belőle.

A kapus poszttal kezdenie kellene majd valamit. Lehetőséget kellene adni valamelyik ifjú titánnak. Kellene találni egy olyan kapust, aki mindig tud hozni legalább egy kötelező szintet.

A közeljövőben jó lenne kihasználni az ismét megemelkedő presztízsünket, és rangos felkészülési tornákon kellene majd edződnünk.

Kicsit szokatlan lesz az elmúlt évek után, hogy most egy darabig nem kell selejtezőket játszanunk :)