eREr78 Creative Commons License 2012.12.16 0 0 958

- rosszabb úton alacsony sebességnél finoman kopogó bal első futómű (különösebb problémát nem okoz, de alkudni jó :)

- első ajtózárak hajlamosak elhalni (nyitáskor valamelyik kattog párat, akkor közel a vég)

- ajtóhatárolók is szeretnek elfáradni

- kb 5 fok alatti hidegindításkor füstöl néha picit (vagy egyik izzítógyertya halt el vagy valami más gond van hidegben hidegindításnál, 5 fok felett viszont semmi füstölés nincs)

- gyorsan kopó váltógomb (km-ről árulkodhat)

- első ülések oldalfalán a műbőr szeret betöredezni, beszakadni (km-ről árulkodhat)

- "hangos" beltér (szeret sokminden nyöszörögni, nyekeregni, zizegni, pl légbeömlők környéke, kormány műanyag részei tekeréskor, klímavezérlő díszkerete, fejtámlák, stb.), problémát nem okoz, csak idegesítő

- többeknél (nem itt, hanem külföldi fórumokon, de pl nálam is csinálta) kuplung bedál benyomásakor nyekergő hang jön kuplungpedál mechanikájából (adtam mindennek wd40-et meg szilikonzsírt, úgy tűnik elhallgatott és télen csinálta csak)

Hirtelen ennyi jutott eszembe, amit én is tapasztaltam és külföldi fórumokon is sokszor előfordult.

A listából látszik, hogy rettentő nagy bajok nincsenek az autóval, inkább kellemetlenek.

Előzmény: Jimmy76 (950)