Tangensalfa Creative Commons License 2012.12.16 0 0 1822

Azt tudom mondani a tegnapi műsorra, hogy mind a hárman csúcsformában voltak, , sikerült relaxálniuk, mindhárman Full HQ és Full HD minőséget nyújtottak :D. Nekem nagyon tetszettek a podukciók mind látványilag mind hangilag, valóban a profi előadók szintjére léptek az elmúlt időszakban a X versenyzők, lehet h egyesek szintjét meg is haladták :D, mint Nagy Feró halkan de biztosan meg is jegyezte :) Én is ezzel értek egyet.

Ha mélyen magamba nézek és objektív próbálok maradni, akkor én is így döntöttem volna mint a közönség legjava, vagyis Adél lenne a bronzérmes, annak ellenére, hogy renkívül jól teljesített főleg az X-faktor utóbbi felétől végig. Különösen a harmadik dala tetszett leginkább bár az első is tetszett, a harmadik az szerintem ezidáig a legjobb kimagasló teljesítmény volt, nekem annyira tetszett mint timi vagy Gergő legjobb teljesítménye ezidáig, ezen meg is lepődtem :) Szerintem is a magyarországi Swing egyenlő lesz Csobot Adél nevével, én nagyon szeretem ezt a zenei irányzatot, mert vidám irányzat,  és talán ezért is illik Adélhoz annyira.

Nekem az a meglátásom, hogy Adél fejlődött a legtöbbet az X alatt a három személy közül, hozzá teszem azért látom így mert engem a másik kettő, vagyis Gergő és Timi már a legelején meggyőzött a tudásáról, bár valóban nem elhanyagolandó az a munka amit ők és mentoraik beletettek a dologba, hiszen ez meglátszik mindkettejüknél is valóban, bár Nagy Feró azért szúrkálódott kicsit szerintem mert valóban jó „alapanyag” Timi és Gergő is, nagyon természetesek a színpadon, egyáltalán nem „erőlködnek”, persze nyilván nehéz csinálni, de nem látszik rajtuk :).

Komolyan mondom, még ilyen nehéz nem volt szerintem dönteni a nézőknek, köztük nekem is, mint ma lesz.

Mindkettem „remek emberek” (itt Oláh gergőt idéztem :) ) nagyon színpatikusak, a legfőbb, hogy szerintem bennük az X tehetség tüze lobog :).

Szívesen meghallgatnék egy duettet ma tőlük, bár mivel egy verseny ezért fura lenne dolog :) mégis így érzek.

Már én is közhelyes leszek ,de akire a legtöbben szavaznak az tényleg megérdemli a győzelmet, mert nálam minketten győztek. De hogy melyikük lesz a ma jobb az megint más tészta lesz, szerintem még a mai is befolyásolhatja a nézőket ,mivel egy fél hajszál se választja el az első helyezettet a másodiktól szerintem, mivel mind a lírai mind a pop oldauk és mind a színpadiasságuk Magas szintű Higt level.