Az Ötödik Elem Creative Commons License 2012.12.13 0 0 9963

Hali!

 

Nekünk nagyon bevált a futóbringa, Ábi imádja, és már úgy megy vele mint a szél. Rohanni kell utána. Valamikor a nyár vége felé kapta, de nagyon gyorsan megtanulta használni, gyakorlatilag már az első alkalommal ügyes volt, csak lassú. Most már profi. :-) Néha hajmeresztő kanyarokat és irányváltásokat csinál vele. Esni talán egyet se esett, komolyabbat biztos nem, szóval nekünk nagyon bejött, tényleg tudom ajánlani.

 

Bölcsibe beirattuk, szeptember közepétől volt beszoktatás, imádott is járni, bár az elején itthon kicsit "bűnetetett" minket érte, nagyon sokat cirkuszolt mindenen (öltözködés, pelenkázás, elindulás), de szerette a nevelőnőket a gyerekekkel is elvolt, bár inkább az idősebbekkel szeret játszani. Csodák csodájára maga kérte hogy fektessék le délután, úgy mint a többieket...el se hittem. :-)

Sajnos októbertől elkezdett beteg lenni: vírus, előbb a torka, aztán ráment a fülére, végül november első napjaiban 4 napig lázas volt (persze pont hosszúhétvégén), és a vége az lett, hogy felszúrták a fülét. Azután a doki mondta, hogy most egy darabig ne vigyem bölcsibe, mondjuk magamtól se vittem volna. Azóta itthon van, majd januárban újra próbáljuk, de nem sok reményt fűzök hozzá.

 

Szobatisztaság: a nyáron  - pucéran futkozva - ügyesen belepisilt a bilibe (állva), de ha bugyi van rajta, azt hiszi hogy pelenka, és becsorgatja a cuccot. A kakit is csak a produkálás után mondja. Most a télen nem erőletetem a dolgot, majd tavasszal, jobb időben újra ráállunk a témára, mert már nagyon elegem van e pelenkázási karatékból.

Előzmény: toria78 (9959)