látható Creative Commons License 2012.12.13 0 0 777

Ez a kérdőív azért készült, mert szeretnénk, ha a települések jövőbeli fejlesztéseinek megalapozásában a helyi lakosok is szerepet kapnának, elmondhatnák véleményüket, gondolataikat.

 

A kérdőív eredményeit a Program véglegesítése során felhasználjuk, így a települése jövőbeni fejlődését ön is befolyásolhatja.

A kérdőív kitöltése 10-15 percet vesz igénybe. A kérdőív kitöltésével nem csak a Tápió-menti települések Fenntartható Fejlődési Programjának elkészítéséhez nyújthat segítséget, hanem értékes nyereményekhez is juthat. A nyerteseket sorsolással választjuk ki a kérdőívet kitöltők közül. Az első helyezett díja egy digitális fényképezőgép; a második és harmadik helyezettet is díjazzuk. Ha szeretne részt venni a sorsoláson, akkor kérjük, adjon meg egy jeligét és egy jelszót. A nyertesek jeligéjét a www.tapiovidek.hu honlapon tesszük közzé, a nyeremény átvételéhez pedig a beküldéskor használt jelszó ismerete szükséges. Amennyiben szeretné, hogy e-mailben is értesítsük, kérjük, adja meg e-mail címét. Az e-mail címet kizárólag a nyertesek értesítésére használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át, és a nyereményjáték lezárultát követően töröljük rendszerünkből. Ha valamelyik kérdésre nem kíván válaszolni, kérjük, lépjen a következő pontra! A kitöltés végén a "Küldés / Submit" gombra kattintva tudja a kérdőívet részünkre elküldeni.

 

Munkáját és véleményét előre is köszönjük!

 

http://www.tapiovidek.hu/tapio/tapio.news.page?nodeid=1602

Előzmény: villantós (748)