mercedes.79 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 10543

Sziasztok,

augusztus végén derült ki, hogy lumbális 5nmél sérvem van. 1000 féle dolgot próbáltam (műtéte kerülni akartam, mert a győri doki azt mondta onnantól se lovaglás, e gyerek). Így kezdősdött 3 hónap gyógytorna, torna, akupunktúra, fehérvári magánklinika, stb. Kidobtam ablakon majd 400000et, de lehet többet a sok kóklerre, akik azt ígérték, még jössz kétszer, és már jól leszel...hát nem lettem, sőt kiszakadt a sérv. Aztán neten találtam rá telkire, ottani doki megnézett, mondta, hogy sajna van egy kezdődő is, illetve hogy mióta iis vagyok derékfájós, mert gerinccsatorna szűkületem van, emiatt van ez az egész. ezeket momentán itthon észre sem vették. Fehérvár arra volt jó, hogy legalább az iszonyatos fájdalmak enyhültek.

Holnap lesz 2 hete hogy megműtöttek. A dokinál voltam azóta, mondtam neki, hogy az idegpálya furán fájdogál - ha sétálok nem, de akkor meg nagyon elfárad a derekam-, illetve zsibbadt a lábfejem. Azt mondta sajna idő mire minden helyrejön, mert 2 csigolya közé be volt szorulva az az újnyi ideg. Holnap megyek rehabra Hévízre.

Annyira parázok, mert szeretnék már legalább fájdalommentes lenni. Gyógytornázok - sajna az összes izmom elsorvadt az idők során, így néha izomgörcsöm is van.

 

Szerintetek mennyi idő, míg javulásnak indulok? Annyira szeretnék már egybefüggően aludni...komolyan ez a legnagyobb vágyam, mert 4. hónapja nem alszom...