Bakancs4 Creative Commons License 2012.11.20 0 0 5062

Sulky Sp-50mopedet 91-es évj

 

Hát ez így kevés . Ez nem olyan , mint a Ford Escort 1300-as benzines 1997-es évjárat , és akkor a boltban leveszik a polcról nagy biztonsággal a feszszabályzót .

Egy jobbkiállású háromkerekűt gyárilag különféle motorokkal készítettek -- amelyekhez természtesen különböző elektromosság tartozott . A néhány hozzászólással ezelőtt felraktam egy  képet az egyik  Sulkym motorteréről . Természesen nem olyan motor és erőátvitel van benne mint itt a ház előtt álló másikban . Gondolom a villamosság is különbözik.  Aztán ha Minarelli motoros akkor akkor megint más a helyzet . Azonfelül készültek gyárilag indítódinamóval is . És hogy cifrább legyen a kép szoktak beleépíteni normál gépkocsi generátort is . És végül : az előző tulajdonosok is szoktak motort , áramtermelőt miegymást cserélgetni ...

 

Bár a legvalószínűbb , hogy Piaggio motoros géped van , és akkor itt kellene kutakodnod :

http://italmondo.hu/shop/3-ape-alkatreszek/1003-ape-elektromos-alkatreszek.html

 

Gyanúm szerint üzemképes használtat szerezni eléggé reménytelen , mert egyrészt másnál is ez szokott tönkremenni , javítani pedig nem lehet , kiöntötték műgyantával ( hogy száradna le a kezük ) . Külön bonyolítja a képet , hogy itt az italmondonál is többfélé variáció van felsorolva , sejtésem szerint nem keverhetők össze . Persze néha találni ilyesmit a Vaterán , meg kell nézni .

Talán Misi bácsi tud segíteni benne .

 

 Meg az igazán elszántak :