Persze, nyilván játék a számokkal az egész, csak ezek azok a számok, amelyekkel az én pénztárcám lesz könnyebb, úgyhogy igyekszem lehetőség szerint minimalizálni őket. :-)
Az hogy a fázist szakítja meg a kapcsoló és nem a nullát,azért az ő érdeme.. szerintem:)
Nem. A kábelt is mi húztuk be az órától a szobákig, nem ők. Az ő csapata annyit csinált mindössze, hogy a helységeken belül elhelyezték a védőcsöveket, majd behúzták a kábeleket, de azt is rosszul: pont a villanysütőhöz húztak 1,5-es kábelt, és a hűtőhöz 2,5-est, pedig kifejezetten kértem, hogy fordítva legyen. Ezt is nekem kellett kijavítanom, és ezek után döntöttem úgy, hogy nem hívom vissza őket a munka befejezésére. Ami hátravolt, azt én megcsináltam, ezért azt gondolom, nem ütközik erkölcsi akadályokba, hogy itt keressek másik szerelőt. Ez ugyanúgy egy szolgáltatás, és ugyanúgy piaci alapon megy, mint bármi más. Aki jó, és olcsó, azt hívni fogom, aki meg drága, és nem jó, azt nem. Ez a hely pedig pont olyan, hogy a jó szakemberek elvileg többségben vannak, legalábbis akit nem érdekel a szakmája, az nem fog ide írogatni.