carcaroth Creative Commons License 2012.11.19 0 0 12037

Kedves Quasimodo!

Legutóbbi hozzászólásod elolvasása után felrémlett bennem Petőfi Sándor Minek nevezzelek? című verse. Na de komolyra fordítva a szót, kérlek homályosíts fel bennünket arról, hogy mi a célod ezzel az általad minden bizonnyal helyesnek gondolt partizánakcióval? Az igazság bajnoka kívánsz lenni, vagy csupán egy vélt vagy valós sérelmet akarsz megtorolni ugyanannak a pár gondolatnak az újbóli leírásával? Viszont fel kell, hogy világosítsalak, hogy a Topic közösségében eddig ez nem volt szokás. Az itteniek szeretik a településről és a környékről készült fotókat felrakni, elbeszélgetni kedélyesen, de a megkeseredett emberek fenyegetőző írásait nem igazán. Ha régóta olvasod, tudod, miről beszélek. Ha pedig korábban írtál is ide, elég gusztustalan, hogy most más nicknévvel vállalod csak a gondolataidat (ez viszont már abból a szempontból is cinkes, hogy Te ítélsz el másokat morálisan...). Persze mielőtt kiforgatnád a szavaimat, nem azt írom, hogy nem lehet kritikát megfogalmazni, hiszen az internetet a többség erre, meg ingyen-pornó letöltésére használja. De! A kritika a jobbítás reményével megfogalmazott gondolat, amely feltárja a visszásságokat, de nem ítéli azt el. Amit Te folytatsz, az az alap nélküli, becsületsértés kategóriájába hajló mocskolódás, ami egyáltalán nem ide való.

Változatlanul azt mondom, hogy menj be egy képviselő-testületi ülésre, vagy a falugyűlésre, és ott mondd el, hogy mi a problémád, bizonyára meg fognak hallgatni. Ha pedig a jobbító szándék hatalmas lángokkal lobog Benned, két év múlva polgármestert választanak, ahol lehet bizonyítani, és az esetleges győzelem után jobban csinálni, mint a jelenlegi rezsim. Bár kissé féltem a falut, hogy ha már most ilyen módon, névtelenül mersz csak nagylegény lenni, mi lesz, ha felelős döntéseket kell hoznod. De ez legyen majd akkor probléma, ha ez az eshetőség bekövetkezik.

Remélem, hogy a gondolataimmal nem bántottalak meg, ez csak a jobbító szándékú kritika. Ami viszont nem az, az a kérés, hogy ha továbbra is csak hasonló dolgokkal tudsz csak megjelenni ebben a közösségben, kérlek inkább tartsd Magadban a minden bizonnyal magvas gondolataidat, vagy legalább fogalmazd meg úgy őket, hogy ne adjanak okot büntetőjogi feljelentésre...

Ha pedig bármelyik mondatommal nem értenek egyet a tisztelt Topictársak, kérem jelezzék!

Előzmény: Notre Dame-i toronyőr (12036)